Stelle Nynke vd Bezelhonk (Tessy)

Tessy is de volle zus van onze Lynde. Helaas heb ik haar terug moeten krijgen rond haar 3de jaar. Om er zeker van te zijn dat ze een goed mandje zou krijgen voor de rest van haar leven besloot ik om haar op mijn naam te houden en met haar te gaan fokken, omdat ze ook een goede rasvertegewoordigster is. Ze heeft inmiddels 2 nesten gehad, de eerste van 6 en de tweede van helaas maar 3 pups. Tessy woont samen met haar dochter uit het eerste nest, Lenny, bij mijn goede vriendin Mirjam. Daar krijgen ze lekker de aandacht die ze verdienen. Ik wilde niet te veel honden in huis hebben, omdat ik vind dat alle honden evenveel aandacht verdienen. Dat gaat nou eenmaal niet als je er meer dan vijf bij elkaar hebt! Wel komen we bij elkaar op de koffie en gaan we wandelen of zwemmen met de hele roedel, wat natuurlijk heerlijk is voor ze.